0637544390 info@stateracoaching.nl

In mijn werk als HR Manager en MT lid heb ik – ook persoonlijk – ervaren hoe lastig het is voor leidinggevenden om alle ballen in de lucht te houden. Een prettige werkrelatie te hebben met je team en tegelijkertijd verantwoordelijk te zijn  voor de eindresultaten. Een goede balans te vinden tussen leiden en aanmoedigen, initiatieven tonen en luisteren naar anderen, precies weten wat er speelt en ook durven loslaten.

Het is heel gebruikelijk geworden om een persoonlijke coach in te huren om je hierin te laten ondersteunen. Iemand die je de spiegel durft voor te houden en tegelijkertijd ondersteunt in het vinden van je drijfveren, kernkwaliteiten en valkuilen. Wat heb ik nodig om optimaal te kunnen functioneren en toch mijzelf te blijven? En geldt dit eigenlijk niet voor iedereen, zowel voor de manager als de werknemer?

Steeds meer mensen gaan gebukt onder een te hoog stress niveau. 12% van de werknemers heeft last van een burn-out of zit er tegenaan. Het is belangrijk tijdig de signalen te herkennen en onnodig langdurig verzuim te voorkomen. Als HR Manager heb ik dit veelvuldig meegemaakt bij collega’s maar ook persoonlijk. Deze kennis en ervaring zet ik nu graag in om leidinggevenden en medewerkers weer in balans te laten komen met zichzelf en hun directe omgeving. Om met vernieuwd bewustzijn en zelfinzicht de regie weer te kunnen herpakken.

Meer weten? Bel of mail mij voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!

Contact

je kunt de golven niet bedwingen maar je kunt wel leren om te surfen – Jon Kabat-Zinn