0637544390 info@stateracoaching.nl

Balans ervaren in zowel je privéleven als in je werk. Je hebt werk naar je zin en in je persoonlijk leven beleef je veel plezier aan je gezin/partner/familie/vrienden.  Is dat niet waar we allemaal naar streven? Wat maakt het dan zo lastig dit te bereiken?

In de huidige drukke informatiemaatschappij is het niet verwonderlijk dat veel mensen zich opgejaagd voelen. We doen nu in drie maanden meer indrukken op dan onze grootouders in 80 jaar! Iedere dag gaan er 40.000 gedachten door ons hoofd en maken we doorlopend keuzes. In deze hectiek is het belangrijk jezelf goed te kennen. Wat zijn mijn drijfveren en kernkwaliteiten? Hoe vind ik de baan die bij mij past? Wat geeft mij energie en wat zijn de energieslurpers? Hoe ga ik om met stressvolle situaties?

Soms lijkt het alsof we geen keuze meer hebben. Lichamelijke en psychische spanning ontstaat wanneer het verschil tussen kunnen en moeten langdurig te groot is. Dit gaat altijd ten koste van de kwaliteit van ons leven en persoonlijk functioneren. Conflicten thuis en op het werk nemen toe en er ontstaat een negatieve spiraal.

Graag ondersteun ik jou in het vinden van de antwoorden die je zoekt. Ik help je om weer duidelijk te krijgen: Wie ben ik, wat kan ik en wat wil ik? Met mijn jarenlange ervaring als HR Manager en eveneens puttend uit mijn persoonlijke rugzakje help ik jou graag je balans weer terug te vinden in je leven en je werk!

Meer weten? Bel of mail mij voor een vrijblijvend oriënterend gesprek!

Contact

Het is fijn als je een doel hebt om naar toe te aan, maar uiteindelijk is het de reis die telt – Ursula LeGuin