0637544390 info@stateracoaching.nl

Mijn tweedespoor re-integratietraject werd ingezet door mijn werkgever, omdat het eerste spoor – door omstandigheden buiten mijn invloed – leek dood te lopen. Dat was pijnlijk voor mij. Ondanks dat het mij de nodige tijd kostte om dat te accepteren ben ik het traject ingegaan met het idee: zoveel persoonlijke aandacht van een professional, dat wil ik zien als een cadeautje en daar ga ik uit halen wat erin zit.
Truus pakte dit heel goed op, gaf me tijd en richting om mijn mindset te veranderen en heeft daarmee een enorme persoonlijke ontwikkeling in gang gezet. Hiervoor ben ik haar zeer dankbaar.
Mijn traject bleek geen standaard tweedespoortraject en dat stelde hoge eisen aan de flexibiliteit van Truus. Gebleken is, dat zij heel goed in staat is om mee te bewegen en gelijktijdig ook te sturen. Voor mij was het belangrijk dat ik het traject op mijn eigen manier kon lopen en die ruimte heb ik ook gekregen. Het heeft geresulteerd in een duidelijk beeld van wat ik kan en wil in werk en op welke wijze ik dat kan gaan invullen. Dit maakt me blij, want hiermee ben ik in staat om zelf mijn nieuwe werktoekomst vorm te gaan geven.
Vooraf had ik bedacht het traject te bekijken als een cadeautje, waar ik misschien wel een paar aardige tips aan zou overhouden. Achteraf bleek het een heel groot en waardevol cadeau te zijn, op het gebied van inzicht in jezelf en persoonlijke ontwikkeling. Dat is onbetaalbaar waardevol.
Over Truus: ze is te vertrouwen, empatisch, flexibel, doel- en cliëntgericht en heeft een enorme toolbox die zij, vanuit haar intuïtie, op gepaste wijze inzet om te kunnen onderzoeken wat op dat moment nodig is.